Öğrencilerimize Clinical Key Eğitim Müdürü Bülent Karacan tarafından 25 Eylül 2023 tarihinde Dekanlık Binasında, Dönem 1 amfisinde Clinical Key kullanıcı eğitimi verildi.
Açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hande Aydemir’in yaptığı eğitim, Üniversitemiz Kütüphane ve Daire Başkanı Osman Demir’in moderatörlüğünde gerçekleşti. Üniversitemizin aboneliği kapsamında düzenlenen bu eğitimde öğrencilerimize Clinical Key içeriği, kullanımı, erişim ve uzaktan erişim yöntemleri anlatıldı. Burada yer alan bilimsel dergilerin ve kitapların içeriklerine ve videolara ulaşım şekli çeşitli örneklerle açıklandı. Öğrencilerimizin sorularının eğiticiler tarafından yanıtlanmasıyla eğitim son buldu.
Bu fırsatı öğrencilerimize tanıdıkları için Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Can, başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e, Kütüphane ve Daire Başkanımız Osman Demir’e ve Clinical Key Eğitim Müdürü Bülent Karacan’a teşekkürlerini sundu.
25.09.2023

