Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizle Geri Bildirim Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Eğitim Komisyonu Başkanı ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hande Aydemir, tüm dönemlerde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizle geri bildirim toplantısını 05 Kasım 2021 tarihinde Dekanlık Binası A Salonunda gerçekleştirdi.

Geri bildirim toplantısının başında geri bildirim toplantılarının Tıp Programının iyileştirilmesi ve akreditasyonun sürdürülmesindeki öneminden bahseden Prof. Dr. Hande Aydemir öğrencilerden gelecek olumlu ve olumsuz geri bildirimler sayesinde Fakültenin kendini geliştireceğini ve bu sayede daha güçlü bir Fakülte olacaklarını belirtti.

Tüm öğrencilerle ayrı ayrı tanıştıktan sonra yaşadıkları akademik ve sosyal problemleri sorgulayan Prof. Dr. Hande Aydemir öğrencilerin kendilerine ilettikleri problemleri ilgili  komisyonlarda tartışmak üzere kayıt altına aldı. Öğrencilerin merak ettikleri soruların cevaplanmasıyla geri bildirim toplantısı başarıyla tamamlandı.

05.11.2021