Üniversitemizin Öğrenci Topluluklarından "HAYAT’ın Tanıtım Etkinliği" 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında Aramıza Yeni Katılan Dönem 1 Öğrencilerimize Yönelik Olarak Yüz Yüze Yapıldı

Dönem 1 öğrencilerimize yönelik Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "HAYAT’ın Tanıtım Etkinliği" 20 Eylül 2021 tarihinde saat 16:40-17:30 arasında COVID-19 önlemlerine uyularak Dönem 1 amfisinde yüz yüze yapıldı.

Tıp Fakültesi Dekanlığının katkılarıyla düzenlenen etkinlikte grup başkanı olan Dönem 6 öğrencimiz İntörn Dr. Cansel Şahin,  topluğun amaçları, etkinlikleri, kuralları ve katılım koşulları hakkında bilgiler verdi. Hayvanseverliğin önemini vurgulayarak, grup olarak şimdiye kadar gerçekleştirdikleri ve bundan sonra planladıkları etkinliklerden bahsetti. Katılımcı öğrenci sayılarının artmasıyla daha da güçleneceklerini ve başarılı çalışmalarının artacağını belirten Cansel Şahin, etkinlik sonunda katılan öğrencilerin sorularını cevapladı ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

21.09.2021