Toplantı Salonları Yenilendi

Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda yürütülen iyileştirme çalışmalarından bir yenisi daha tamamlandı. Yönetim Kurulu odası ve 3 adet toplantı salonunun yenilenme işlemleri sonrası hizmete sunulması ile ilgili olarak Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat CAN “Fakülte binamızda devam eden iyileştirme ve yenileme çalışmalarının bir yenisini daha tamamladığımız için büyük mutluluk duymaktayız. Yönetim Kurulu odamız ve toplantı salonlarımızın bir süredir ihtiyacı olan altyapı ihtiyaçlarını tamamlayarak yenilenmiş şekliyle öğrenci ve öğretim üyelerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Bu çalışmalar boyunca desteğini bizlerden esirgemeyen Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mustafa ÇUFALI’ya şükranlarımı arz ederim.” dedi.

14.10.2021