Tıpta Uzmanlık Kurulu’ndan (TUK) Tıp Fakültemize Ziyaret

ZBEÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı, Radyasyon Onkolojisi ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dallarının eğitim standartlarını tamamlamaları sonrasında araştırma görevlisi eğitimi verebilmek için Tıpta Uzmanlık Kurulu’na (TUK) başvuruları gerçekleştirilmişti. 16.12.2021 tarihinde mezuniyet sonrası eğitimden sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan BAKKAL eşliğinde TUK temsilcisi Sayın Prof. Dr. Musa AKOĞLU tarafından gerçekleştirilen ziyaret ile eğitim standartları yerinde incelendi ve değerlendirildi. Süreç içinde özverili desteklerinden dolayı İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Taner BAYRAKTAROĞLU, Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bekir Hakan BAKKAL ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Füsun CÖMERT’e Dekanlık olarak teşekkür ederiz.

16.12.2021