Tıp Fakültesi Dönem IV, V ve VI Öğrencilerine Yönelik Uyum Programları Tamamlandı

Tıp Fakültesi 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Dönem IV, V ve VI öğrencilerine yönelik 27.08.2021’de yapılan ‘Kliniklere Uyum Programı’ çevrim içi olarak tamamlandı.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle öğrencilere fakülte ve hastanenin tanıtımını sağlamak, uyum sağlamalarını kolaylaştırmak için uyum ve bilgilendirme programları düzenlendi. Çevrim içi olarak yapılan programın açılışında Mehmet Kundakçıoğlu ‘Hastane Tanıtımı’ konulu sunumunu yaptı. Program dahilinde Nadir Kaymak ‘Hastane Otomasyonu’, Funda Yaka ‘Atık Yönetimi’, Prof. Dr. Nihal Pişkin ‘Enfeksiyon Kontrol Önlemleri ve El Hijyeni Uygulaması’ sunumlarını yaptı. Vildan Kalkan Akyüz’ün yaptığı ‘Hasta ve Çalışan Güvenliği’ konulu sunum ile program tamamlandı.

01.09.2021