Tıp Fakültemiz Öğrencileri ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Tarafından Oluşturulan Hekim ve Liderlik Topluluğumuzun Kuruluşu ve Faaliyetlerine Başlaması Onaylandı

"Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Toplulukları Yönergesi" esaslarına göre Tıp Fakültemiz öğrencileri ve Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Hocagil tarafından oluşturulan "Hekim ve Liderlik Topluluğu" isimli yeni öğrenci topluluğumuzun kuruluşu Üniversitemiz tarafından onaylanarak faaliyetlerine başlaması uygun görüldü.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Can, yeni öğrenci topluluğumuzun kuruluşunda öncelikle desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkürlerini iletti. Öğretim üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Cüneyt Hocagil’i de tebrik ederek, topluluk içinde yer alan öğrencilerimize faaliyetlerinde başarılar diledi.

20.06.2022