Tıp Fakültemiz Öğrenci ve Öğretim Üyeleri Tarafından Oluşturulan Yeni Öğrenci Topluluklarının Kuruluşları ve Faaliyetlerine Başlamaları Onaylandı

"Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Toplulukları Yönergesi" esaslarına göre Tıp Fakültemiz öğrenci ve öğretim üyeleri tarafından oluşturulan yeni öğrenci topluluklarının kuruluşları Senatomuz tarafından onaylandı ve faaliyetlerine başlamaları uygun görüldü.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Can, yeni öğrenci topluluklarının kurulmasında emeği geçen öğretim üyelerimize teşekkürlerini iletti ve topluluk içinde yer alan öğrencilerimize faaliyetlerinde başarılar diledi. Aşağıda yeni kurulan öğrenci topluluklarımız ve sorumlu öğretim üyelerimizin isimleri yer almaktadır:

Topluluk adı

Sorumlu Öğretim Üyesi