Tıp Fakültemiz Nicholas Copernicus Üniversitesi Öğrencilerini Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Programı Kapsamında Ağırladı

Tıp Fakültemiz Polonya’da yer alan Nicholas Copernicus Üniversitesi’nin öğrencilerini “2020-2021 Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği programı kapsamında başarıyla ağırladı.

01.07.2021-31.08.2021 tarihleri arasında eğitime kabul edilen Nicholas Copernicus Universitesi öğrencilerinden Aleksandra Jablonska, Marta Dabrowska ve Aleksandra Kosowska, Tıp Fakültemizin Tıbbi Biyokimya, Tıbbi Mikrobiyoloji ve İmmunoloji Bilim Dallarında ve Kan Bankası Bölümünde eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Can,  Fakültemiz Erasmus Koordinatörü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrak Güven’e ve öğrencilerin eğitimleri sırasında emek veren Tıbbi Biyokimya, Tıbbi Mikrobiyoloji ve İmmunoloji Anabilim Dalları’nın ve Kan Bankası Bölümü’nün öğretim üyelerine ve diğer çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

02.09.2021