Öğrencilerimize Covıd-19 Aşısı Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı

Dekanlığımızın desteğiyle Tıp Fakültemiz öğrencilerimize COVID-19 Danışma Kurulumuz tarafından 06 ve 07 Ekim 2021 tarihlerinde COVID-19 aşıları ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Açılış konuşmalarını Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve COVID-19 Danışma Kurulu başkanı Prof. Dr. Hande Aydemir’in yaptığı toplantılarda COVID-19 Danışma Kurulu ve Hastane Enfeksiyon Kontrol Komitesi Üyesi ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihal Pişkin, salgından korunmada aşılamanın önemine dikkat çekti.  Ayrıca, hem COVID-19 aşılarının etkinliği ve yararı konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi hem de tam aşılı olmayan öğrencilerimizin aşılarını tamamlaması konusunda öğrencilerimizi teşvik etti. Toplantıların sonunda hem Prof. Dr. Hande Aydemir hem de Prof. Dr. Nihal Pişkin öğrencilerimizin aşılarla ilgili merak ettiği soruları cevaplandırdı.

12.10.2021