Öğrenci Topluluk Başkanlarıyla Topluluk Faaliyetlerini Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Fakültemizin öğrencilerinin yer aldıkları Üniversitemizin öğrenci topluluk başkanları ile 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının ilk toplantısı başarıyla 12 Kasım 2021 tarihinde Dekanlık Binası Fakülte Kurulları Toplantı Salonunda saat 13:30-14:30 arasında gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Can, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Hande Aydemir ve Prof. Dr. Hakan Bakkal’ın katılımıyla yapılan toplantıda her bir topluluk başkanı ile ayrı ayrı konuşan ve bir önceki Eğitim ve Öğretim Yılı’nın topluluk faaliyetlerini değerlendiren Prof. Dr. Murat Can yeni kurulan toplulukların başkanları ile de tanıştı. Toplantıda öncelikle toplulukların ihtiyaçlarını ve taleplerini öğrenen Prof. Dr. Murat Can Dekanlık adına kendilerinden talep ettikleri hususları da bildirdi. Önümüzdeki süreçte etkinliklerini arttırmalarını dilerken, bu konuda kendilerinin de öğrenci gruplarını destekleyeceklerini bildirdi. Öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla toplantı sonlandı.

12.11.2021