Öğrenci Eğitim Komisyonu ile Tanışma ve Geri Bildirim Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Can ve mezuniyet öncesi eğitimden sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hande Aydemir yeni seçilen öğrenci temsilcilerimiz ve topluluk temsilcilerimizden oluşturulan Öğrenci Eğitim Komisyonumuz ile hem tanışma hem de geri bildirimlerin alınması amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantı 29/12/2021 tarihinde Dekanlık Binası içerisinde Toplantı Salonu 2’de yapıldı. Sırasıyla tüm dönemlere ait öğrenci temsilcilerimiz kendi dönemleriyle ilgili geliştirilmesi gereken yönleri anlattılar. Topluluk başkanları da topluluklarıyla ilgili önümüzdeki süreçte planladıkları faaliyetleri ve taleplerini dile getirdiler. Dekanımız Prof. Dr. Murat Can da tüm taleplerin ve geri bildirimlerin ilgili komisyonlarda ivedilikle değerlendirileceğini söyledi. Karşılıklı soru ve cevaplarla toplantı başarıyla tamamlandı.

30.12.2021