Kanıta Dayalı Tıp Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hande Aydemir ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı ve Kanıta Dayalı Tıp dersinin sorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Ferruh Ayoğlu tarafından 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Dönem 3 ders programının içinde yer alan Kanıta Dayalı Tıp dersinin amaç, hedef ve öğrenim çıktıları hakkında bilgilendirme toplantısı Dekanlık binası, Dönem 1 Amfisi’nde 24/11/2021 tarihinde yapıldı.

Toplantıya öğrencilerimizin çalışmalarını birlikte yürütecekleri sorumlu öğretim üyeleri katıldı. Toplantının açılışını yapan Prof. Dr. Hande Aydemir, kanıta dayalı tıp derslerinin amaçları ve hedefleri konusunda öğretim üyelerini bilgilendirdi.  Sonrasında Prof. Dr. Ferruh Ayoğlu da öğrenci grupları, ders programında yer alan program çizelgesi ve çalışmaların tamamlanması sonrasında özet oluşturma aşamaları hakkında bilgi verdi.

Öğretim üyelerinin sorularının yanıtlanmasıyla toplantı sonlandı.

24.11.2021