Fakültemizin “Batı Karadeniz Tıp Dergisi”nin 2022 Nisan (Cilt 6, Sayı 1) Sayısı Yayınlandı

Fakültemizin  “Batı Karadeniz Tıp Dergisi- Medical Journal of Western Black Sea 2022 Nisan sayısı (https://dergipark.org.tr/tr/pub/mjwbs/issue/68856) yayınlandı.

Dergimizin Baş Editörü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Enkokrinoloji ve metabolizma bilim dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Taner BAYRAKTAROĞLU, 2022 Nisan sayısının yayınlanmasın dolayı onur duyduğunu, dergimizin etik ilkelerinin ve yayın politikasının güncellenen ULAKBİM TR dizin etik ilkeleri çerçevesine sürdürülmekte olduğunu belirtti.

Dergimizin bilimsel içeriğinin yükseltilmesi amacıyla her bir makaleye değerlendirme aşamasında büyük bir titizlik ve özen gösterildiğini söyleyen Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu uluslararası indekslerde yer almayı hedeflediklerini ve bu konuda ekip olarak çok çalıştıklarını vurguladı.

Dergimizin yayınlanmasında desteklerinden dolayı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER’e, Dekanımız Prof. Dr. Murat Can’a, yazılarını dergimizde yayınlatan yazarlara, yazıları titizlikle değerlendiren hakemlerimize,  Danışma Kurulumuza,  Türkçe ve İngilizce Dil Redaksiyon Kurulumuza, Biyoistatistik Danışmanlarımıza, Yayın Kurulumuza, Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanlığına ve yayınevimize Editörler Kurulu adına teşekkürlerini iletti.

Dekanımız Prof. Dr. Murat Can da başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER’e, özverili çalışmalarıyla Baş Editör Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu nezdinde Editörler Kurulu ve Yayın Kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu.

29.04.2022