Eğitim Araştırma Aile Sağlığı Merkezi Kurulumu ile İlgili İl Sağlık Müdürlüğü Yetkilileri ile Toplantı Yapıldı

Fakültemiz bünyesindeki öğrenciler ve araştırma görevlilerinin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Eğitim Araştırma Aile Sağlığı Merkezi kurulumu ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan BAKKAL ve Prof. Dr. Hande AYDEMİR, Fakülte Sekreteri Şener BAŞARSLAN, Aile Hekimliği Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Nejat DEMİRCAN, Prof. Dr. Erol AKTUNÇ, Prof. Dr. Ayşe Semra DEMİR AKCA, Halk Sağlığı Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Ferruh Niyazi AYOĞLU, Prof. Dr. Mehmet Ali KURÇER, Dr. Öğr. Üyesi Bilgehan AÇIKGÖZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer İnan GÜVEN, Uzman Ümit ÇAVUŞ ve Dr. Rikkat Gizem AKYOL’un katıldığı toplantıda Eğitim Araştırma Aile Sağlığı Merkezi kurulumu ile ilgili bilgi ve görüş alışverişi yapıldı.

27.11.2021