Dijital Platform Üzerinden Dönem 1 Öğrencilerimize Yönelik Ölçme Değerlendirme Konusunda Bilgilendirme Eğitimi Yapılıp Öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim Sürecinde Geri Bildirimleri Alındı.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında Fakültemize yeni başlayan Dönem 1 Öğrencilerimize 22 Ekim 2021’de  Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Eğitim Komisyon Başkanı Prof. Dr. Hande Aydemir tarafından dijital platform üzerinden canlı olarak ölçme değerlendirme konusunda bilgilendirme eğitimi verildi. Prof. Dr. Hande Aydemir, öğrencileri Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği konusunda bilgilendirirken, uzaktan eğitim sürecinde uygulanacak ölçme değerlendirme şekillerini de ayrıntılı olarak anlattı. Sonrasında öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim ve Öğretim’in başlangıç zamanı olan 05 Ekim 2020 tarihinden bu yana uzaktan eğitim süreci ile ilgili  geri bildirimlerini aldı ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak eğitimi tamamladı.

22.10.2020