2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonumuz, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk toplantısını tüm dönemlerinin koordinatör ve koordinatör yardımcılarının katılımıyla 09 Eylül 2021 tarihinde Dekanlık binasında saat 13:30-15:30 arasında yüz yüze gerçekleştirdi.

Toplantının açılışını yapan Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonu Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hande Aydemir, toplantının gündemini de koordinatör ve yardımcısı öğretim üyeleriyle paylaştı.  Yeni eğitim-öğretim yılında pandemi kurallarına uyularak eğitimin yüz yüze olarak devamı, Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi-Ulusal Çekirdek Eğitim Programı (ÇEP) 2020’ye uyumlu olarak düzenlenen ders programları ve öğrenci karneleri öncelikli olarak tartışılan konulardı. Başarıyla tamamlanan toplantı sonunda alınan kararlar Dekanlık Makamı’na sunuldu.

10.09.2021