2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezunlarımız Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen Toplu Mezuniyet Törenine Katıldı

Fakültemizin mezunları, 12 Haziran 2022 tarihinde Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda Üniversitemiz tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı toplu mezuniyet törenine katıldı.

Törende Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Üniversitemiz Senato Üyeleri, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri yer aldı. Yaklaşık 6 bin kişinin bulunduğu tören, Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer  öncülüğünde, öğretim elemanlarımızın kortej yürüyüşü ile başladı. Fakültemizin mezun öğrencileri de, protokolün önünden geçtikten sonra stattaki yerlerini aldı. Stadyum sahasında tüm öğrenciler "30. Yıl" yazısı oluşturacak şekilde belirlenen sandalyelere yerleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bu yıl ebediyete uğurladığımız 3 öğrencimizi ve 4 akademik personelimizi anarak başladı.  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin 11 ayrı kampüste 14 Fakülte, 1 Devlet Konservatuvarı, 4 Yüksekokul, 3 Enstitü, 8 Meslek Yüksekokulu ve 36 Uygulama ve Araştırma Merkezi ile eğitim-öğretimine devam etmekte olduğunu ve mevcut konumunu ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Rektörümüz 4 kıta ve 77 ülke ile işbirliği içinde olan ve 2500’ün üzerinde yabancı öğrencisi bulunan Üniversitemizin kuruluşundan bu yana 82843 mezun verdiğini belirterek,  2021-2022 eğitim-öğretim yılı sonunda ise 6000’e yakın öğrencimizi meslek hayatına uğurlamanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi

Fakültemiz birinci, ikinci ve üçüncülerinin de fakültemiz dekanı Prof. Dr. Murat Can  ve Milletvekili Ahmet Çolakoğlu eşliğinde sahneye davet edilerek hediyelerinin takdim edildiği törende tüm öğrencilerimiz birlikte meslek yemini ettiler.  Sonrasında tören, öğrencilerimizin başarı belgelerinin öğretim üyelerimiz tarafından verilmesi ve öğrencilerimizin keplerini 10. Yıl Marşı eşliğinde hep birlikte havaya fırlatmasıyla sona erdi.

14.06.2022