Yüz Yüze Eğitim Öncesinde Dönem 4 ve Dönem 5 Öğrencilerimize Covid-19 Enfeksiyonundan Korunma ve İzolasyon Kuralları İle İlgili Eğitim Verildi

01 Mart 2021’de eğitimlerine başlanması planlanan Dönem 5 öğrencilerimiz ile 15 Mart 2021’de eğitimlerine yüz yüze başlanması planlanan Dönem 4 öğrencilerimize 18 Şubat 2021 tarihinde saat 13:30’da Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz ve Hastanemiz Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Prof. Dr. Güven Çelebi tarafından Dekanlık desteğiyle dijital platform üzerinden COVID-19 enfeksiyonundan korunma ve izolasyon kuralları ile ilgili bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Eğitimin başında, COVID-19 enfeksiyonunun bulaşma yollarını öğrencilerimize hatırlatan Prof. Dr. Güven Çelebi, bu hastalıktan korunma yöntemlerini, COVID-19 enfeksiyonu şüpheli veya kesin tanılı hastada izolasyon açısından dikkat edilmesi gereken hususları ve kişisel koruyucu ekipman giyinme ve çıkarma sırasını da detaylı olarak anlattı. Sunumun sonunda öğrencilerimizin yüz yüze eğitim sürecinde enfeksiyon kontrolü ile ilgili merak ettikleri soruların öğretim üyemiz tarafından cevaplanmasıyla eğitim başarıyla tamamlandı.

20.02.2021