Üniversitemiz Türk Tıp Öğrencileri Birliği Tıp Eğitimi Çalışma Kolu “Nasıl Ders Çalışılır” isimli etkinliğini 06 Ekim 2021’de gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC) Tıp Eğitimi Çalışma Kolu olarak  “Nasıl Ders Çalışılır”  isimli etkinliğini topluluk üyelerinden öğrencilerimiz Hilal Bayrak ve Elif Koca’nın moderatörlüğünde 6 Ekim 2021’de Dekanlığımızın desteğiyle Dönem 1 amfisinde yüz yüze olarak gerçekleştirdi.

Okulumuz öğrencilerinden Selin Önder, İsa Çalcı, Ali Deniz Çölgeçen ve Nagehan Akdaş katılımcılara kendi tecrübelerinden bahsettiler ve dinleyicilerimizin sorularını cevaplandırdılar.

Nasıl ders çalışılmasının daha doğru olduğu, ders çalışılırken kullanılması gereken bilimsel kaynaklar, okulumuzun sınav sistemi gibi birçok konu hakkında fikir alış verişinde bulundular. Konuşmacıların katılımcı öğrenci arkadaşlarının sorularını cevaplandırmasıyla etkinlik başarıyla sonlandı.

14.10.2021