Üniversitemiz Dönem 1 Öğrencilerine Yönelik “SoundDRUG Tanıtım Sunumu Etkinliği SoundDRUG Üyesi Öğrencilerimiz Tarafından Gerçekleştirildi.

Üniversitemizin müzik grubu olan SoundDRUG Tanıtım Sunumu, Dekanlığımızın desteği ile 20 Eylül 2021 tarihinde saat 15:40-16:30 saatleri arasında fakültemize 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda yeni başlayan Dönem 1 öğrencilerimize yönelik olarak SounDrug üyesi öğrencilerimiz tarafından Dönem 1 amfisinde COVID-19 önlemlerine uyularak yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe başta Dönem 1 öğrencilerimiz olmak üzere diğer dönemlerden de büyük ilgi gösterildi.

SoundDRUG üyesi Tıp Fakültesi Öğrencimiz İrem Ukulele’nin katkılarıyla SoundDRUG üyesi öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen sunumda grubun kuruluşu, amaçları, hedefleri anlatıldı. Grup üyeleri, topluluklarına katılımın artmasını hedeflediklerini, bu sayede düzenleyecekleri aktivitelerin daha da artabileceğini ifade ettiler. Tanıtım sunumu, grup üyelerinin sundukları müzik dinletisiyle son buldu.

21.09.2021