Üniversitemiz Dönem 1 Öğrencilerine Yönelik "TurkMSIC tanıtım sunumu" etkinliği TurkMSIC öğrencileri tarafından gerçekleşti

Üniversitemiz Türk Tıp Öğrencileri Birliği  (TurkMSIC), Dekanlığımızın desteğiyle,  20 Ekim tarihinde saat 12:00'de Fakültemize yeni katılan Dönem 1 öğrencilerimize yönelik düzenledikleri "TurkMSIC tanıtım sunumu" etkinliğini dijital platform üzerinden canlı olarak gerçekleştirdi. Toplam 186 öğrenci etkinliğe katıldı.

TurkMSIC başkanı Fakültemiz Dönem 2 öğrencisi olan Mert Girgin aracılığıyla gerçekleşen tanıtım sunumunda TurkMSIC’in geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında bilgiler verilirken misyonu ve vizyonu anlatıldı.  Bu öğrenci grubunu oluşturan çalışma kolları ve destek birimleri tanıtılıp geçmiş senelerde yapılan etkinliklerden bahsedildi. Ayrıca 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında planlanan etkinlikler de anlatıldı. Fakültemize yeni başlayan öğrencilerimizle tanışmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mert Girgin,  kendilerinin de bu öğrenci grubuna katılmalarıyla başarılı faaliyetlerinin daha da artacağını belirtti.  Etkinlik, öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla başarıyla sonlandı.

21.10.2020