Türk Tıp Öğrenciler Birliği (TurkMSIC) 24 Kasım 2021’de “Sağlıkçılarda Stres ve Yönetimi” Etkinliğini" Düzenlediler

Üniversitemizin TurkMSIC öğrenci topluluğu Tıp Eğitimi Çalışma Kolu “Sağlıkçılarda Stres ve Yönetimi”  isimli etkinliği 24 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da Dekanlık Binası Salon B’de Fakültemiz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuray ATASOY’un moderatörlüğünde gerçekleştirdiler. "Etkinlikte Stres nedir?", "Stresle Başa Çıkmanın Yolları Nelerdir?", "Sağlıkçılarda Stresin Nedenleri Nelerdir?", "Stres Sağlıkçıların Hayatını Nasıl Etkiliyor?", "Sağlıkçılarda Stres Diğer Ülkelerde Ne Boyutta?" gibi sorularla ilgili bilgiler verildi ve bu konularda öğrencilerimizin soruları cevaplandırıldı. TurkMSIC öğrencilerimiz, desteğinden dolayı Prof. Dr. Nuray Atasoy’a ve katılımlarından dolayı öğrenci arkadaşlarına teşekkürlerini ilettiler.

29.11.2021