Türk Tıp Öğrenciler Birliği (TurkMSIC) 23 Kasım 2021’de “Prof. Dr. Ahmet Dursun ile Söyleşi” Etkinliğini" Düzenlediler

Üniversitemizin TurkMSIC öğrenci topluluğu Staj Değişimi Çalışma Kolu “Prof. Dr. Ahmet Dursun ile Söyleşi”  isimli etkinliği 23 Kasım 2021 tarihinde saat 12:30-13:30 arasında Dekanlık Binası Salon B’de Fakültemiz Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Dursun’un moderatörlüğünde ve Dekanlığımızın desteğiyle gerçekleştirdiler. Etkinlikte Prof. Dr. Ahmet Dursun, yüksek lisans ve doktora süresince Glasgow Üniversitesi’nde edindiği deneyimlerini öğrencilerimize anlatarak gelecek meslek hayatlarında akademik anlamda yol gösterebilecek bilgiler verdi ve bu konuda öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. TurkMSIC öğrencilerimiz, desteğinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Dursun’a ve katılımlarından dolayı öğrenci arkadaşlarına teşekkürlerini ilettiler.

29.11.2021