Tıp Fakültesi Dönem-I Öğrencilerine Uyum Programı Yapıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakülteye yeni başlayan Dönem I öğrencilerine yönelik yapılan uyum programları tamamlandı.

2018 ÖSYM sınavları sonucu Zonguldak BEÜ Tıp Fakültesine yerleşen 4’ü yabancı uyruklu, 12’si yatay geçiş öğrencisi olmak üzere toplam 180 dönem-I öğrencisine 24 Eylül Pazartesi günü Tıp Fakültesinde uyum programı düzenlendi.

Tıp Fakültesi eğitim komisyonu üyeleri, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı Uyum Programının açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Borazan, ”Zonguldak Bülent  Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesini tercih ederek eğitim-öğretime başladığınızdan dolayı sizleri kutlarım. Fakültenin eğitim programı uluslararası temel tıp eğitiminin standartlarını kapsadığı tescillenmiş akredite bir eğitim programıdır. Fakültenin eğitim programı sizleri sağlık alanında topluma hizmet edecek nitelikli hekimler yetiştirmek üzere düzenli olarak güncellenmekte ve sizlerle paylaşılmaktadır. Bundan sonra sizlerden gelen geribildirimlerle eğitim programının güncellemeleri devam edecektir. Fakültenin 2018-2019 eğitim-öğretim yılına sorunsuz bir şekilde başlamasında ve eğitim programının hazırlanmasında emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı olmak üzere Senato Üyelerine, Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu üyelerine, Öğretim Üyelerine, idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Tıp Fakültesi Dekanının açılış konuşması sonrası Prof. Dr. Erol Aktunç’un öğrencilere "Tıp fakültesinin tanıtımı ve fakültenin eğitim-öğretim ve ölçme-değerlendirme ile ilgili yönetmelik ve yönergeleri, ders alımları ve danışman onaylarının verilmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar, dilekçe vermenin usul ve esasları”; Dönem-I Koordinatörü Prof. Dr. Gamze Yurdakan’ın “Sınavlarda uyulması gereken kurallar ile derslere katılım ve devamsızlıkla ilgili dikkat edilecek durumlar”;  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihal Pişkin’in “Hijyen konusunda dikkat edilmesi gerekenler” konularında öğrencileri bilgilendirilmesi ile devam eden Uyum Programı,  yeni öğrencilerin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.

25.09.2018