“Mezunlarla Buluşma Toplantısı” 27/11/2020 Tarihinde Sanal Ortam Üzerinden Yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hande Aydemir; Fakültemiz öğrencileriyle Fakültemizden mezun olan ve farklı alanlarda hekimlik yapan meslektaşlarımızın buluşmasının ve kaynaşmasının önemine değindi. Bu tür buluşmalar ile öğrencilerimizin sormak istedikleri sorulara cevap bulabileceğini, meslek hayatlarına yön verebilmeleri için faydalı olacağını ve aynı yollardan geçmiş meslektaşlarının bilgi ve tecrübelerinin de meslek hayatlarıyla ilgili yol haritasında önemli bir yer tutacağını belirtti.

Fakültemiz bünyesinde üçüncü kez gerçekleştirilen bu buluşmaya Fakültemiz Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamış ve halen aynı anabilim dalında görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Ergin BİLGİN ve Fakültemizden mezun olup halen Fakültemizin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev yapan Araştırma Gör. Dr. Aslıhan TURPCU konuşmacı olarak katıldı. Her iki konuşmacı da Fakültemizdeki eğitim hayatları, sınav tecrübeleri, başarılı bir hekim olmak için tavsiyeleri ve uzmanlık sınavında başarılı olmayla ilgili görüşleri konusunda bilgiler verdiler. Ayrıca bugün bulundukları noktaya gelmelerinde sahip oldukları yetkinlik ve etkinlikleri Tıp Fakültesi sıralarında kazandıklarını ve Fakültemiz öğrencilerinde aidiyet duygusunun güçlenmesi için bu buluşmaların önemli olduğunu vurguladılar.

Öğrencilerimizden gelen sorularının yanıtlanmasıyla etkinlik sona erdi.

30.11.2020