Fakültemizde Öğretim Üyelerimize Probleme Dayalı Öğretim Eğitimi Düzenlendi

13 Haziran 2022 tarihinde Dekanlığımızın ve Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalımızın desteğiyle öğretim üyelerimize yönelik "Probleme Dayalı Öğretim" eğitimi düzenlendi. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi ve Bilişimi koordinasyonunu yürüten Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zerrin Gamsızkan eğitici olarak yer aldı.  Eğitim süresince probleme dayalı öğretimin tanımı, bu öğretimin planlama aşamaları, yaşanılan zorluklar, uyulması gereken kurallar, her bir oturumdaki basamaklar, iyi bir senaryo hazırlamanın koşulları, öğrenciden beklenenler gibi pek çok konu hakkında öğretim üyelerimizi bilgilendirildi. Ayrıca eğitici öğretim üyesinin sunduğu farklı senaryolarla öğretim üyelerimizin interaktif bir şekilde eğitime katılımları da sağladı.

Eğitimin sonunda Dekan Yardımcısı ve Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hande Aydemir, verdiği eğitimden dolayı Doç. Dr Zerrin Gamsızkan’a ve bu süreçteki desteklerinden dolayı Tıp Eğitimi ve Bilişim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe Semra Demir Akça’ya Dekanlık adına teşekkür belgelerini sunarken, katılımlarından dolayı öğretim üyelerimize de sertifikalarını verdi.

Öğretim üyelerimiz de desteklerinden dolayı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Can’a teşekkürlerini iletti.

14.06.2022