Fakültemiz Türk Tıp Öğrenci Birliği Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Kolu 26/02/2020 tarihinde "Güvenli Gebelik Sonlandırma" isimli bilgilendirme etkinliğini düzenlediler

Moderatörlüğünü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müge Harma’nın gerçekleştirdiği konferansta öğrencilerimize güvenli Gebelik Sonlandırmanın ne şekilde olduğu, ne zaman olması gerektiği ve yapılması gerekli olan durumlar anlatıldı. Başarıyla tamamlanan konferans,  Prof. Dr. Müge Harma’nın öğrencilerimiz tarafından konuyla ilgili merak edilen soruları yanıtlamasıyla sonlandı.

28.02.2020