"Eğiticilerin Eğitimi" Sertifika Programı Dijital Platform Üzerinden Tamamlandı

Üniversitemiz bünyesindeki Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Tıp Fakültesi öğretim üyelerine yönelik "Eğiticilerin Eğitimi" sertifika programı 23, 24, 26 Ocak 2021 tarihlerinde dijital platform üzerinden yapıldı. Toplam 3 günde tamamlanan program dahilinde 23 Ocak 2021 tarihinde Doç.Dr. Cevat EKER tarafından ‘Öğretim Modelleri ve Stratejileri’, Doç.Dr. Murat İNCE tarafından ‘Öğretim Yöntem ve Teknikleri’; 24 Ocak 2021 tarihinde Arş.Gör.Dr. Hasan Yücel ERTEM tarafından ‘Sınıf Yönetimi’, Öğr.Gör.Dr. Ahmet Serhat GÖZÜTOK tarafından ‘Ölçme ve Değerlendirme’; 26 Ocak 2021 tarihinde ise Dr.Öğr.Üyesi Bayram GÖKBULUT tarafından ‘Öğretim Teknolojileri’ ve Dr.Öğr.Üyesi Okan BİLGİN tarafından ‘Eğitim Psikolojisi’ konuları anlatıldı. Her sunum sonrası katılımcıların sorularının yanıtlandığı program başarıyla tamamlandı.

Programın oluşturulmasında ve tamamlanmasında verdikleri destekten dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Arslan olmak üzere emegi geçenlere Tıp Fakültesi Dekanlığı olarak teşekkürlerimizi sunarız.

30.01.2021