Dönem V Eğitim Sorumluları ve Koordinatörlerimizle Bilgilendirme ve Uzaktan Eğitim Sürecini Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Fakültemizin Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonu Başkanı ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hande Aydemir, Dönem 5’te stajı olan anabilim dallarında görev yapan eğitim sorumlusu öğretim üyeleri, Dönem 5 koordinatörü Prof. Dr. Nuray Atasoy, koordinatör yardımcısı Prof. Dr. Levent Atik ve Eğitim Komisyon Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özge Saraçlı’nın katılımıyla Dönem 5 stajları hakkında COVID-19 pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim sürecini değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda geri bildirimlerin kayıtlı bir şekilde dijital platform üzerinden yapılmasının ve formların düzenli olarak doldurulup koordinatörlük birimine ulaştırılmasının önemini vurgulayan Prof. Dr. Hande Aydemir, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim programında ilk kez yer alan seçmeli stajlar konusunda da ayrıntılı bilgi verdi.  Ayrıca 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının bahar döneminde Dönem 5 öğrencilerimizin yüz yüze planlanacak staj döngü taslağını eğitim sorumlularıyla paylaşıp görüşlerini aldı. Staj sorumlularının geri bildirimlerini alarak ve sorularını yanıtlayarak ve kendilerine katılımları için teşekkürlerini ileterek toplantıyı sonlandırdı.

19.11.2020