Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Sergi Açılışı Gerçekleşti

Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle Tıp Fakültesi intern öğrencileri ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can’ın birlikte yürüttükleri "Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin" isimli sosyal sorumluluk projesinin ikincisi tamamlandı.   Zonguldak Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla üretilen tablo ve çantaların satışa çıktığı sergi, Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi’nin Akademik Toplantı Salonunda 20 Haziran 2022 tarihinde açıldı. Elde edilen gelirle Zonguldak Sakatlar Derneği aracılığıyla ulaşılan altı çocuğa tekerlekli sandalye alımının yapılacağı projeye Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Hakan Bakkal ve öğretim üyelerimiz sergiyi ziyaret ederek katkıda bulundular. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, emeklerinden dolayı öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can da öncelikle ziyaretinden ve desteklerinden ötürü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e, rektör yardımcılarımıza, öğretim üyelerimize ve süreçteki emeklerinden dolayı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can ve öğrencilerimize teşekkür etti.

21.06.2022