Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Engelli Çocuklara Alınan Tekerlekli Sandalyeler Teslim Edildi

Dekanlımızın desteğiyle, İntern öğrencilerimiz ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Fakültemiz Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can’ın birlikte yürüttükleri "Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Zonguldak Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla üretilen tablo ve çantaların satışı tamamlandı. Öncelikle Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Fakültemizin öğretim üyelerinin destek verdiği projeden elde edilen gelirle Zonguldak Sakatlar Derneği aracılığıyla ulaşılan altı çocuğa tekerlekli sandalye alımı yapılarak sandalyeler ailelerine Dekanlık Binasında 27 Haziran 2022 tarihinde teslime edildi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can da öncelikle desteklerinden ötürü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e, öğretim üyelerimize ve süreçteki emeklerinden dolayı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can ve öğrencilerimize teşekkür etti.

27.06.2022