Dönem 1 öğrencilerimize yönelik Üniversitemiz öğrenci topluluklarından "HAYAT’ın Tanıtım Etkinliği" 3 Kasım 2020 tarihinde saat: 12:45’te dijital platform üzerinden yapıldı.

Tıp Fakültesi Dekanlığının katkılarıyla düzenlenen etkinlikte grup başkanı olan öğrencimiz Cansel Şahin,  topluğun amaçları, etkinlikleri, kuralları ve katılım koşulları hakkında bilgiler verdi. Hayvanseverliğin önemini vurgulayarak, grup olarak şimdiye kadar gerçekleştirdikleri ve bundan sonra planladıkları etkinliklerden bahsetti. Katılımcı öğrenci sayılarının artmasıyla daha da güçleneceklerini ve başarılı çalışmalarının artacağını belirten Cansel Şahin, etkinlik sonunda katılan öğrencilerin sorularını cevapladı ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

03.11.2020