Üniversitemiz Türk Tıp Öğrencileri Birliği’nin (TurkMSIC) Tıp Eğitimi Çalışma Kolu’nun “TUS 101” isimli etkinliği dijital platformlar üzerinden gerçekleştirildi.

Okulumuz mezun öğrencisi ve Tıpta Uzmanlık Sınavında (TUS) 14. olan Dr. Atakan Haytaoğlu’ nun katkılarıyla, öğrencilerimizin Tıpta Uzmanlı Sınavı (TUS) hakkında merak ettikleri konular konuşuldu.

Dr. Atakan Haytaoğlu, TUS’ta dereceye girebilmek için yapılması gerekenler, bu sınava hazırlanma süreci, gerçekten zor olup olmadığı, başarılı olmak için okul dışından destek alıp almama gereği, sınava hazırlanmaya başlama zamanı, ideal çalışma düzeni ve alınan puana göre doğru tercih yapma gibi konular açısından öğrencilerimizi bilgilendirdi. Son olarak etkinlik öğrencilerimizin sorularının yanıtlanmasıyla başarıyla sonlandırıldı.

06.11.2020