Tebrik Mesajı - Fakültemiz Genel Cerrahi Anabilim Dalı “Uluslararası Katılımlı 3.Ulusal Meme Cerrahisi Kongresi” kapsamında sunmuş oldukları bildiri “Sözel Bildiri İkincilik Ödülü” aldı.

Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Prof.Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak ve Dr. Öğr. Üyesi İlhan Taşdöven, Meme Cerrahisi Derneği tarafından 28-30 Mayıs 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiş olan Uluslararası Katılımlı 3.Ulusal Meme Cerrahisi Kongresi &  6th International SENATURK May Day'de sunmuş oldukları NEOADJUVAN SİSTEMİK TEDAVİ SONRASI AKSİLLA YÖNETİMİNİN OPTİMİZASYONU: İNDOSİYANİN YEŞİLİ İLE AKSİLLER REVERSE MAPPİNG VE DUAL AJAN SENTİNEL LENF NODU ÖRNEKLEMESİ başlıklı bildiride “ Sözel Bildiri İkincili Ödülü” kazanmıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

04.06.2021