Önemli Duyuru

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı akademik takvimi ve yönergeleri 01.06.2017 tarihinde senatoda kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.

Fakültenin Eğitim-öğretimle ilgili aldığı akademik takvim ve “BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM, ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ”, “BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ”, “BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ İNTÖRNLÜK ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ YÖNERGESİ”, “BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KLİNİK TIP BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİNİN STAJ EĞİTİMİ VE ÖĞRETİMİ YÖNERGESİ” leri ekte sunularak fakültemizin resmi web sitesi  “http://tip.beun.edu.tr/egitim/5/yonetmelikler-ve-yonergeler.html “ de yayınlanmıştır.

Yönergelerin hazırlanmasında, düzenlenmesinde ve desteklenmesinde emeği geçen başta rektörümüz sayın Prof. Dr. Mahmut ÖZER olmak üzere tüm senato üyelerine, Üniversitemiz eğitim komisyonu başkanı Prof. Dr. Haluk GÜVEN ve komisyon üyelerine, Fakültemiz Fakülte Kurulu üyelerine, Prof Dr. V. Haktan ÖZAÇMAK olmak üzere eğitim komisyonu üyelerine, Yönergelerin hazırlanmasında emeği geçen Başkoordinatör Prof. Dr. Erol AKTUNÇ,  Prof. Dr. Şükru OĞUZ ÖZDAMAR, Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ayşe Semra DEMİR AKÇA, Doç. Dr. Nihal PİŞKİN, olmak üzere tüm öğretim üyelerine,  öğrencilerimize ve başta Fakülte sekreteri Adnan ŞANLI  olmak üzere idari personelimize, ayrıca katkı sunan dış paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Prof.Dr. Ali BORAZAN
Tıp Fakültesi Dekanı