Dönem 1 , Dönem 2 , Dönem 3 Öğrencilerimizin Dikkatine

- Aksi bir düzenleme yapılmadığı takdirde; 16 Mart 2020 tarihi itibariyle Dönem 1, Dönem 2, ve Dönem 3’te yarım kalan ders kurullarının teorik dersleri Üniversitemiz UZEM sistemine yüklendiğinden, senkron veya asenkron olarak teorik derslerin uzaktan eğitim aracılığıyla verilmeye başlanmış olması nedeniyle, pandemi süreci sona erdikten sonra yarım kalan kurullardaki pratik dersler tamamlanacak, arkasından ders kurulu sınavları ve genel sınavlar yapılacaktır.

- Tıp Fakültesi Dönem 1, Dönem 2 ve Dönem 3 öğrencilerinin alan içi ve alan dışı mesleki seçmeli dersleri UZEM sistemine yüklenmiştir. Ara sınavları uzaktan eğitim aracılığıyla yapılacaktır. Bunun ilgili duyuru ayrıca web sayfamızda yer almaktadır

13.04.2020