Güncel Duyurular

Tıp Fakültemiz Mezuniyet Öncesi Eğitim Programı Akreditasyon Başvurusu Kabul Edildi

Tıp Fakültesinin 02.01.2017 tarihinde Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD)’ ne yapmış olduğu ve Mezuniyet Öncesi Eğitim Programlarının akreditasyonu kapsamındaki başvuru 18.02.2017 tarihinde Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK) tarafından kabul edildi.  03.03.2017 tarihinde bildirilen kabul kararı sonrasında yine UTEAK tarafından belirlenmiş eğiticiler tarafından 28.03.2017 tarihinde Tıp Fakültesine bir bilgilendirme ziyareti yapılacak.  Sonraki süreçte ise oluşturulacak ilgili komisyonlar tarafından planlanıp hazırlanan bir “Özdeğerlendirme Raporu”, Eylül 2017 tarihine kadar TEPDAD’ a iletilecek.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Borazan “Uluslararası ve Ulusal dış değerlendirme süreçlerinden başarıyla geçen Üniversitemizin önemli bir birimi olan Tıp Fakültemizin, Ulusal akreditasyon sürecine kabul edilmesi nedeniyle büyük bir mutluluk duymaktayız.  Bu süreçte Fakültemize vermiş olduğu destek ve teşviklerden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’ e Fakültemiz adına şükranlarımı sunuyorum.  Başvuru ile başlayan ve hazırlıklarına halen devam edilen bu sürecin başarıyla tamamlanacağına inanıyor ve emeği geçmekte olan bütün personel ve paydaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

07 Mart 2017