Yeşilay Haftası Üniversitemizin BETAT Öğrenci Grubunun Etkinliğiyle Kutlandı

Üniversitemiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) "Bağımlılıklardan ve Kötü Alışkanlıklardan Kurtulma: Yaşamayı Seçiyoruz" etkinliğini Yeşilay Haftası çerçevesinde, Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle 9 Mart Salı günü dijital platform üzerinden başarıyla gerçekleştirdi.

Zonguldak Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Formatörü olan Dr. Sadullah Duman’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte; Yeşilay’ın tanıtımına ayrıntılarıyla yer verildi.  Yeşilay’ın çalışma alanları, bağımlılıkla mücadelede Yeşilay’ın yaptıkları ve COVID-19 pandemisi sürecindeki faaliyetleri öğrencilerimize anlatıldı. Yeşilay’a üye olunabilmesi için gerekli şartlar hakkında bilgi verildi. Ayrıca son zamanlarda pandemi nedeniyle günlük yaşantımızın önemli parçası haline gelen çevrimiçi hayatta sağlıklı yaşam sürdürebilmenin koşullarından da bahsedildi. Etkinlik, öğrencilerimizin konuyla ilgili merak ettiği tüm soruların Dr. Sadullah Duman tarafından cevaplanması ve BETAT üyesi öğrencilerin kendisine teşekkürlerini iletmesiyle son buldu.

Not: Etkinliğe canlı katılamayan öğrencilerimiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu’nun YouTube kanalından kaydını izleyebilirler. (YouTube: BETAT Zonguldak)

22.03.2021