Üniversitemiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) Klinik Biyokimya Alt Grubu 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılına Ait Faaliyetlerini Tamamladı

BETAT’ın 2021 yılında kurulan ve ikinci alt kolu olan Klinik Biyokimya grubu COVID-19 pandemisi nedeniyle aktivitelerinin tamamını uzaktan çevirim içi platformlar aracılığı ile gerçekleştirdi.

Toplam beş adet makale okumasını ve tartışmasını içeren bilimsel etkinlik Fakültemiz Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Berrak Güven’in moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Bu toplantılar ile alt kol üyesi öğrencilerimiz bir makalenin nasıl yazıldığını, hangi bölümlerden oluştuğunu, nasıl okunacağını ve nasıl eleştirel bakış açıları ile değerlendirilebileceğini öğrendiler.

Sunumları gerçekleştiren BETAT üyesi öğrencilerimizden Efe Gülbahçe, Behiye Şişginoğlu, Şeyda Büyükkol, Büşra Yirmibeş ve Betül Uzun, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Berrak Güven’e bu süreçteki yardım ve destekleri için teşekkürlerini iletti. BETAT Biyokimya alt kolu üyesi öğrencilerimiz de 2021-2022 akademik yılında güncel hedeflerine ek olarak Tübitak Projesi geliştirme gibi hedefleri de ilave ederek çalışmalarına ve toplantılarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Tüm etkinlikler öğrencilerimizin sorularının öğretim üyemiz tarafından cevaplanmasıyla başarılı bir şekilde sonlandı.

12.07.2021