Üniversitemizin Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT), Tıpta Uzmanlık Saatleri Etkinliğini Gerçekleştirdi

Üniversitemizin Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT), 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılına ait ilk bilimsel etkinliğini Tıpta Uzmanlık Saatleri (TUS) ile gerçekleştirdi. 16.12.2021 tarihinde dijital platform üzerinden gerçekleşen etkinliğe Ortopedi ve Travmatoloji alanından Araştırma Görevlisi Asistan Dr. Yasin Şerif Erhan konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacı tarafından; Ortopedi ve Travmatoloji hakkında genel tanıtım bilgileri verdi. Kendisi bu bölümün fakültemizdeki işleyişinden bahsetti. Bir ortopedistin görevlerini ve bir iş gününü nasıl geçirdiğini anlattı. Ortopedi bölümündeki cinsiyet eşitsizliğinin olası sebeplerinden bahsetti. İleride başarılı bir hekim olabilmek için öğrencilerimizin kişisel gelişimleri açısından kendilerine neler katabileceğinden bahsettikten sonra soru-cevap şeklinde ilerleyen etkinlik BETAT üyesi öğrencilerin konuşmacı Dr. Yasin Şerif Erhan’a teşekkürlerini iletmesiyle başarıyla sonlandırıldı.

31.12.2021