Üniversitemiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) "Zorluklardan Fırsatlara: Pandemi ve Ruh Sağlığı" Etkinliğini Dijital Platform Üzerinden Gerçekleştirdi

Üniversitemizin Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT), yaşadığımız COVID-19 Pandemi süreci içinde planladıkları "Zorluklardan Fırsatlara: Pandemi ve Ruh Sağlığı" başlıklı etkinliklerini Tıp Fakültemiz Dekanlığının desteğiyle 22 Ocak 2021 Cuma günü dijital platform üzerinden başarıyla gerçekleştirdiler.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşen Coşkun ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Emekli Öğretim Üyesi ve Toplum Ruh Sağlığını Geliştirme Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Coşkun’un konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte; belirsizlik stresi ve baş etme yolları ile psikolojik ilk yardım konuları tartışıldı. Tıp fakültesi öğrencilerimizin psikolojik ilk yardım yapabilme yolları ve son zamanlarda çok alıştığımız çevirim içi hayat ile ilgili hususlar konuşmacılar tarafından ayrıntılı olarak anlatıldı.

Etkinlik, öğrencilerimizin merak ettiği soruların konuşmacılar tarafından cevaplanması ve ardından BETAT üyesi öğrencilerin sunumlarından dolayı öğretim üyelerine ve katılımlarından dolayı öğrenci arkadaşlarına teşekkürlerini iletmesiyle son buldu.

Not: Etkinliğin kaydı Tıbbi Araştırmalar Topluluğu’nun YouTube kanalından izlenebilir (YouTube: BETAT Zonguldak)

26.01.2021