Üniversitemiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) "TÜBİTAK Bursları" Etkinliğini Dijital Platform Üzerinden Gerçekleştirdi

Üniversitemizin Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) Beyin ve Araştırma Alt Kolu (BARGain) “Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Bursları” başlıklı etkinliğini Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle 8 Ocak Cuma günü dijital platform üzerinden başarıyla gerçekleştirdi.

Etkinlikte konuşmacı olarak Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suat TEKİN ve Fakültemiz Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hale SAYAN ÖZAÇMAK yer aldı. Etkinlikte konuşmacı öğretim üyeleri tarafından Tıp Fakültemiz öğrencilerine TÜBİTAK Araştırma burslarının çeşitleri, burs başvuruları ve burs ücretlerinin yer aldığı bir sunum yapıldı. Daha sonra öğrencilerimizin merak ettiği sorular katılımcı Öğretim üyeleri tarafından cevaplandırıldı. BETAT üyesi öğrencilerimizin ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizin katılımcı öğretim üyelerine yaptıkları bilgilendirmeden dolayı teşekkürlerini iletmeleriyle etkinlik sonlandırıldı.

27.01.2021