Üniversitemiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) "Tıpta Uzmanlık Saatleri (TUS)" Etkinliğini Dijital Platform Üzerinden Gerçekleştirdi

Üniversitemizin Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT), 2020 ve 2021 Eğitim ve Öğretim Yılına ait "Tıpta Uzmanlık Saatleri (TUS)" etkinliklerinin ilkini Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle 12 Aralık 2020’de dijital platform üzerinden başarıyla gerçekleştirdi. Tıp Fakültemiz Anatomi Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Kerem ATALAR’ın konuşmacı olarak bulunduğu, Topluluk Başkanı Dönem 3 öğrencimiz Efe Gülbahçe’nin moderatör olarak görev aldığı etkinlikte daha önceden öğrencilerimizin tıpta uzmanlık dönemiyle ilgili merak ettikleri sorular Dr. Öğr. Üyesi Kerem ATALAR’a yönlendirildi. Öğrencilerimizin Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra gelecek planlamalarına yönelik soruları ve merak ettikleri konular üzerinden interaktif şekilde devam eden etkinlik yaklaşık iki saat kadar sürdü. Dr. Öğretim Üyesi Kerem Atalar kendi branşı olan Anatomi Bilim Dalı ile ilgili de merak edilen pek çok soruyu cevapladı. BETAT üyesi öğrencilerin kendisine teşekkürlerini iletmesiyle etkinlik başarılı bir şekilde son buldu.

12.12.2020