Üniversitemiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) "Tıpta Uzmanlık Saatleri (TUS)" Etkinliğini Dijital Platform Üzerinden Gerçekleştirdi

Üniversitemizin Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT), 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılına ait Tıpta Uzmanlık Saatleri (TUS) etkinliklerinden ikincisini Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle 19 Aralık 2020 tarihinde dijital platform üzerinden başarıyla gerçekleştirdi.

Tıp Fakültemiz Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eksal Kargı’nın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte, Plastik Cerrahi Bilim dalı öğrencilere anlatıldı.  Tıpta uzmanlık sınavında Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümünü kazanmak için yapılması gerekenler, bunun için ders çalışılma şekli, kazandıktan sonra asistanlık dönemindeki süreç hakkında öğrencilerin merak ettiği birçok soruyu cevaplayan Prof. Dr. Eksal Kargı, öğrencilere meslek alanında hayat tecrübesini de aktardı. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren etkinlik konuşmacı Öğretim üyesi Prof. Dr. Eksal Kargı’ya BETAT üyesi öğrencilerin teşekkürlerini iletmesiyle son buldu.

21.12.2020