Üniversitemiz Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) "Epilepsi Farkındalık Semineri" Etkinliğini Dijital Platform Üzerinden Gerçekleştirdi

Üniversitemizin Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT), 2020 ve 2021 Eğitim ve Öğretim Yılına ait farkındalık etkinliklerinden ilki olan "Epilepsi Farkındalığı Etkinliği’ni Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle 16 Aralık Çarşamba günü dijital platform üzerinden başarıyla gerçekleştirdi.

Tıp Fakültemiz Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ulufer ÇELEBİ’nin konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte, epilepsi hastalığı ve epileptik nöbet hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Bunun dışında epileptik nöbet geçiren bir hastaya nasıl müdahale edilmesi gerektiği interaktif bir şekilde öğrencilerle paylaşıldı ve sunum sırasında hastalığın kliniği çeşitli görsel materyallerle detaylı olarak anlatıldı.
Konuyla ilgili öğrencilerin merak ettiği tüm sorular öğretim üyemiz tarafından cevaplandırıldı ve konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Ulufer ÇELEBİ’ye BETAT üyesi öğrencilerin teşekkürlerini iletmesiyle etkinlik sonlandırıldı.

18.12.2020