Üniversitemiz Dönem 1 Öğrencilerine Yönelik “BETAT Tanıtım Sunumu” Etkinliği BETAT Öğrencileri Tarafından Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Bülent Ecevit Tıbbi Araştırmalar Topluluğu’nun (BETAT’ın) Tanıtım Sunumu, Dekanlığımızın desteği ile 27 Ekim tarihinde saat 12.30-13.40 saatleri arasında fakültemize yeni 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda yeni başlayan dönem 1 öğrencilerimize yönelik olarak BETAT üyesi öğrencilerimiz tarafından dijital platform üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe başta Dönem 1 öğrencilerimiz olmak üzere diğer dönemlerden de büyük ilgi gösterildi.

BETAT Başkanı Fakültemiz Dönem 5 Öğrencisi Onur Amaç’ın katkılarıyla BETAT üyesi öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen sunumda BETAT’ın kuruluşu, amaçları, hedefleri anlatıldı. Topluluğun alt birimleri, blog ekipleri, araştırma grupları ve kongre çalışmaları hakkında bilgiler aktarılırken, geçmiş yıllarda yaptıkları etkinlikler, katıldıkları kongreler, gönüllü yaz stajları ve yaptıkları araştırmalar hakkında bilgiler de verildi. Tanıtım sunumunu büyük bir heyecanla yaptıklarını ifade eden Onur Amaç, her zaman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ve Bilimin peşinden bu heyecanlarını kaybetmeden gitmeye devam edeceklerini belirtti. Tanıtım sunumu, katılan öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

30.10.2020