Üniversitemiz Dönem 1 Öğrencilerine Yönelik “BETAT Tanıtım Sunumu” Etkinliği BETAT Öğrencileri Tarafından Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Bülent Ecevit Tıbbi Araştırmalar Topluluğu’nun (BETAT’ın) Tanıtım Sunumu, Dekanlığımızın desteği ile 20 Eylül 2021 tarihinde saat 14:40-15:30 saatleri arasında fakültemize 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda yeni başlayan dönem 1 öğrencilerimize yönelik olarak BETAT üyesi öğrencilerimiz tarafından Dönem 1 amfisinde COVID-19 önlemlerine uyularak yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe başta Dönem 1 öğrencilerimiz olmak üzere diğer dönemlerden de büyük ilgi gösterildi.

BETAT üyesi Tıp Fakültesi Öğrencimiz Öykü Ataş’ın katkılarıyla BETAT üyesi öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen sunumda BETAT’ın kuruluşu, amaçları, hedefleri anlatıldı. Topluluğun alt birimleri, blog ekipleri, araştırma grupları ve kongre çalışmaları hakkında bilgiler aktarılırken, geçmiş yıllarda yaptıkları etkinlikler, katıldıkları kongreler, gönüllü yaz stajları ve yaptıkları araştırmalar hakkında bilgiler de verildi. Tanıtım sunumunu büyük bir heyecanla yaptıklarını ifade eden Öykü Ataş, öğrenci topluluklarına katılımın artmasını hedeflediklerini, bu sayede düzenleyecekleri aktivitelerin daha da artabileceğini ifade etti.

Tanıtım sunumu, katılan öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

21.09.2021