BETAT Topluluk Tanıtımı

Bülent Ecevit Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (BETAT) 02.10.2019 tarihinde Tıp Fakültesi B Salonunda başta Dönem 1 öğrencileri olmak üzere tüm dönemlere topluluk tanıtımını yaptı. 133 kişilik katılımın olduğu Tanıtım Sunumunda Topluluk Başkanı Onur AMAÇ, şimdiye kadar katılım gösterilen Kongrelerden ve Yaz Stajlarından bahsederken, kendi fakültemizin ilk Tıp Öğrenci Kongresini yapmak için yapılan hazırlıkları da anlattı. Diğer üniversitelerdeki Kongrelere ve Yaz Stajlarına katılan öğrenciler yaşadıkları deneyimleri aktardı. Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Emine YILMAZ SİPAHİ, Tıp Fakültesinde henüz öğrenciyken bilimsel araştırma yapmanın ve araştırma ekiplerinin içerisinde olmanın önemini vurguladı. Sunumun ardından öğrencilerden gelen sorular cevaplandı.

02.10.2019