Tıp Fakültemiz Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC) Çevre Temizlik Etkinliğine Katıldılar

Genç TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Topluluğu tarafından çevre farkındalığı oluşturmak için sahil temizliği yaptılar

Sivil Yaşam Derneği’nin koordinatörlüğünü üstlendiği “Let’s Do It” isimli çevre hareketi kapsamında Zonguldak GençTema ve TurkMSIC üyeleri, 28 Eylül 2019 Cumartesi günü çevre farkındalığı oluşturmak için gerçekleştirdikleri etkinlikte 1.9 kilometrelik Kozlu sahil yolunu temizlediler. Toplanan çöpleri cam, metal, kağıt, izmarit, plastik olarak gruplara ayrıştırdılar. Toplam 150'den fazla poşeti Kozlu atık toplama görevlilerine teslim ettiler. Amaçlarının çevre duyarlılığının oluşturulması, çevreye çöp atılmaması ve çöplerin düzgün olarak ayrıştırılmasının sağlanması olduğunu dile getirdiler.

30.09.2019